Huwelijk Bridget was stunt

De trouwfoto's en trouwbewijs van Bridget Maasland en haar vriend Pepijn die eerder deze week in het nieuws kwamen, blijken te kloppen. Het stel is woensdag inderdaad in Las Vegas getrouwd, maar niet alleen uit pure liefde.

Bridget was namelijk bezig met een reclamecampagne voor een nieuwe mobiele telefoon, die, naast bellen, ook fantastische foto's kan maken. "Het is een pr-stunt voor een nieuwe telefoon", vertelde de presentatrice donderdagavond al skypend in RTL Boulevard.

Geen grote camera
"We zijn in Las Vegas om trouwfoto's te maken voor de reclamecampagne. Normaal gesproken doe je dat met grote camera's en is het meteen duidelijk dat je aan het werk bent, maar deze keer dus niet."

Rechtsgeldig
Toch lijken Bridget en Pepijn de huwelijksceremonie thuis nog een keer over te willen doen, want een in Las Vegas gesloten huwelijk is in principe in Nederland niets rechtsgeldig.

'Echt' trouwen
Niet dat de presentatrice dit vervelend vindt. "We zijn niet van plan om het huwelijk in Nederland om te zetten naar een geldig huwelijk", aldus Bridget. "Als ik trouw, wil ik dat mijn zoon Mees en mijn vrienden en familie erbij zijn. Dan wil ik 'echt' trouwen, met alles erop en eraan."

Reageren