Huwelijksklokken luiden in Lost

Er wordt normaal gesproken maar weinig getrouwd in Lost. Logisch ook, want de Oceanic Six en de achtergebleven eilandbewoners hebben normaal gesproken wel iets anders aan hun hoofd! Toch wijzen verschillende Amerikaanse bronnen erop dat er nu een grote bruiloft aan zit te komen.

De trouwerij zou in een van de laatste afleveringen van het vijfde seizoen plaatsvinden. Of dit gaat om de grote seizoensfinale, daar zijn de meningen nog over verdeeld. Wat ons echter een veel meer relevante vraag lijkt, is: om wie gaat het hier?

Verleden
Zoals gezegd zijn eerdere trouwerijen in Lost op één hand te tellen en vonden deze altijd in een flashback plaats. Jack trouwde met Sarah (en we zagen vervolgens hoe dat huwelijk als een kaartenhuis in elkaar donderde). Ook Kate stapte ooit in een flashback in het huwelijksbootje, met politieagent Kevin. Ook dat huwelijk was geen lang leven beschoren.

Kanshebbers
Maar misschien hebben deze 'Losties' deze keer meer geluk? Inderdaad, Jack en Kate zijn volgens insiders een van de kanshebbers. Maar er zijn meer gegadigden die dit Lost-koppel zouden kunnen aftroeven. We zetten ze allemaal nog even op een rijtje:

  • Kate en Jack
  • Kate en Sawyer
  • Juliet en Sawyer
  • Juliet en Jack
  • Sun en Jin (opnieuw samen herenigd)
  • Aaron en Ji Yeon (huwelijk dat plaatsvindt in de verre toekomst)
Reageer
Welke personages maken het meeste kans om in het huwelijksbootje te stappen? En is dat ook jouw favoriete koppel uit Lost?

Reageren