Idol-winnares doet zelfmoordpoging

Fantasia Barrino heeft een zelfmoordpoging ondernomen. In 2004 won Barrino de talentenjacht American Idol. Ze nam een overdosis slaappillen, maar overleefde het.

De 26-jarige Barrino zou een klein jaar lang een knipperlichtrelatie hebben gehad met een getrouwde man. De twee zouden samen onder andere een sekstape hebben gemaakt.

Doodmoe
Paula Cook, de echtgenote van de man in kwestie, stapte naar de rechter en vroeg om een scheiding. Toen Barrino de papieren onder ogen kreeg, werd het haar blijkbaar allemaal even te veel.

"Ze was overdonderd door de rechtszaak en alle media-aandacht, ze was doodmoe", verklaart haar manager. "Ze nam een overdosis en werd naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is ze stabiel en zal ze snel naar huis mogen."

Vertrouwen
Barrino's manager heeft alle vertrouwen in de zangeres. "Fantasia is een vechter en een overlever", laat hij aantekenen. "Dit is niet het moeilijkste dat ze ooit heeft meegemaakt. Ze zal hier sterker, slimmer en beter van worden."

Fantasia won in 2004 het derde seizoen van American Idol. Haar debuutsingle I Believe stond enige tijd op de bovenste plek in de Billboard Hot 100 en haar eerste album kreeg de platina status.

Reageren