Idolswinnares doet mee aan The Voice

Het was wellicht bedoeld als een verrassing: Raffaëla die meedoet aan The Voice. In de afgelopen uitzending was een onbelichte dame te zien die vertelde dat ze al eens een talentenjacht gewonnen had..

Deze dame zou onthuld worden in de derde auditieronde van The Voice.

Hyves
Echter liet zangeres Raffaëla Patron een bericht op Hyves achter wat het geheim min of meer uit de doeken deed. "Zoals jullie hebben gezien en gelezen en overal hebben gehoord is The Voice of Holland met succes van start gegaan. Blijf The Voice volgen en misschien wacht jullie wel een grote verrassing."

Daarnaast tipte een twitteraar die in het publiek zat bij The Voice aan zappen.blog.nl dat hij haar auditie heeft zien doen.

Idolswinnares
We weten dus nu wie het is: Raffaëla Paton, die in 2006 het derde seizoen van Idols won. Ze zal aanstaande vrijdag te zien zijn in de derde aflevering van het goed bekeken programma. Dat heeft Paton bekendgemaakt.

Paton won de derde Idols met 58 procent van de stemmen. Nu staat ze opnieuw in een muziekshow. “Ik heb ooit eerder meegedaan aan een talentenshow, en die gewonnen. Ik doe mee aan The Voice of Holland, omdat ik er nu echt klaar voor ben“, aldus Paton.

Reageren