Iedereen Is Gek Op Jack van start

Linda de Mol en Jeroen van Koningsbrugge zijn samen in het avontuur gestapt dat comedy heet. Vanaf zaterdag 26 februari zendt RTL 4 dertien afleveringen uit van de komische serie ‘Iedereen Is Gek Op Jack’, die is gebaseerd op de Amerikaanse comedy reeks ‘Everybody Loves Raymond’.

De Nederlandse remake gaat over de kleine, herkenbare dingen uit het leven van een hedendaagse familie. Linda en Jeroen kruipen in de huid van respectievelijk Barbara en Jack en belanden in de meest hilarische situaties als getrouwd stel, wonend in een moderne doorzonwoning in Almere.

Het koppel Barbara en Jack vormt een doorsnee gezin samen met de drie kinderen. Ze wonen in Almere naast de ouders van Jack, die te pas en te onpas hun privé-leven binnenlopen. Jacks broer Marco is bijna veertig en woont na zijn scheiding weer bij zijn ouders. Hij benijdt Jack en geniet wanneer zijn broer en vrouw ruzie hebben.

Personages
Jack Keizer (Jeroen van Koningsbrugge)
Jack is het lievelingetje van zijn moeder en sportjournalist. Hij is opgegroeid in de Jordaan, maar woont nu met zijn gezin in Almere. Jack is charmant, sympathiek, creatief en wil net als zijn moeder graag weten wat er zo al speelt om eventuele conflicten voor te zijn. Hij wil graag de goede vrede bewaren en houdt zielsveel van zijn vrouw en moeder, maar kan gewoonweg geen kant kiezen.

Barbara Keizer (Linda de Mol)
Barbara is moeder van drie kinderen en huisvrouw, maar ze kan niet koken. Ze is gek op Jack, maar als zijn moeder in de buurt is, voelt ze zich op de tweede plek staan. In haar drang naar perfectie weet Jacks moeder steeds weer een snaar te raken waardoor Barbara onzeker wordt, of het nou gaat over de opvoeding, het huishouden of haar kookkunsten. Barbara is wel strijdbaar.

Coby Keizer (Beppie Melissen)
Coby, moeder van Jack, is een Jordanese vrouw met het hart op de tong. Ze is getrouwd met Ton, met wie zij twee zoons heeft: Marco en haar lieveling Jack. Na Ton’s pensioen zijn ze naar Almere verhuisd. Haar leven staat in het teken van haar man en de verzorging van haar gezin. Ze kookt als de beste en regelt altijd alles. Haar manier is de beste manier. Ze is bemoeizuchtig en manipulatief, maar ze bedoelt het altijd goed.

Ton Keizer (Kees Hulst)
Ton is de vader van Jack en Marco en echtgenoot van Coby. Ton en Coby kunnen niet met en niet zonder elkaar. Ton heeft redelijk geboerd als diamantslijper en is nu gepensioneerd. Ton is een macho die niet over zich heen laat lopen, zijn wil is wet.

Uitzending: vanaf 26 februari, elke zaterdag tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4.

Reageren