Ik Hou Van Holland vanaf 2 oktober

De plakjes leverworst en blokjes kaas kunnen weer op tafel, want vanaf 2 oktober staat Holland weer centraal op de zaterdagavond van RTL 4, met een nieuw seizoen van Ik Hou Van Holland.

Als vanouds gaan Peter Heerschop en Jeroen van Koningsbrugge samen met hun teams de strijd met elkaar aan als het gaat om kennis over Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene weetjes.

In elf nieuwe afleveringen van Ik Hou Van Holland verwelkomt Linda de Mol bekende landgenoten. Daaronder dit seizoen veel klinkende namen: Chantal Janzen, Daryl van Wouw, Barry Atsma, Connie Breukhoven, Freek Bartels, Bridget Maasland, Joep Sertons, Inge Ipenburg en Jeroen Latijnhouwers. Ook strijden tennissers Paul Haarhuis en Jacco Eltingh en oud-voetballers en broers Rob en Richard Witschge tegen elkaar.

Veel te krappe kring
Ik Hou Van Holland wordt dit seizoen nog leuker met een aantal nieuwe spelonderdelen, waaronder het verjaardagsspel. Elke aflevering wordt een echte Hollandse verjaardag gevierd: met z'n allen in een veel te krappe kring. Degene die te weinig kaas heeft gegeten van onze Hollandse cultuur is nog niet jarig. Als de tijd om is, knalt het cadeau (een confettibom) uit elkaar en heeft degene die het in handen heeft verloren.

Reageren