Inbraak bij Frits Wester

Er is dinsdagavond ingebroken in het huis van politiek verslaggever Frits Wester. De schade is onduidelijk, aldus De Telegraaf.

"Omdat het toch al rond gaat; het lijkt hier thuis wel CSI na inbraak gisteravond", schrijft Frits op zijn veelbezochte Twitterpagina. "Mannen met kapjes, handschoenen en kwastjes."

Zooitje
De RTL-journalist zat op het moment dat er werd ingebroken te dineren met onder meer Jan-Peter Balkenende en Johan Remkes, schrijft RTL Boulevard.

Nadat zijn zoon thuis kwam van het oppassen, was het hele huis overhoop gehaald. Frits vertelt dat alle laden overhoop zijn gehaald en alles op de vloer ligt. De inbrekers, die waarschijnlijk via de serre binnenkwamen, hebben vooral apparatuur meegenomen.

De politie is er woensdagochtend bijgehaald en heeft sporenonderzoek verricht. Na elf uur keerde de rust terug in het huis in Voorburg.

Premiersdebat
RTL 4 heeft woensdag laten weten dat Frits eerste grote verkiezingsdebat van dit jaar op televisie zal leiden. Op zondag 23 mei staan de lijsttrekkers van de vier grootste politieke partijen - CDA, PvdA, VVD en PVV - tegenover elkaar in het programma Wat Kiest Nederland: Het Premiersdebat.

Reageren