Inbraak huis Peter Jan Rens en Virginia

Inbrekers hebben donderdag avond huisgehouden in de woning van Peter Jan Rens en zijn vriendin Virginia. De daders namen vooral sieraden mee en de TROS TV Sterren van Peter Jan. 

Virginia vertelde over de inbraak aan de site Paparazzio over de traumatiserende gebeurtenis. „We ontdekten de inbraak gelijk na thuiskomst gisteravond. We zijn de hele nacht op geweest en bezig geweest met de politie. Het huis was een grote puinhoop. Het ergste is wel dat ze gewoon de voordeur hebben opengebroken.”

Hond

De inbrekers hadden volgens Virginia een goede buit: „Ze hebben elektronica spullen en gouden sieraden meegenomen. Maar voor Peter Jan is het allerergste dat zijn TROS TV Sterren zijn gestolen. Die hadden echt een grote emotionale waarde voor Peter Jan. Die kun je niet zomaar vervangen. Zielig is ook dat onze hond door de inbraak helemaal van streek is. Het is echt vreselijk, maar ja wat doe je er aan. De politie in ieder geval niet zo veel tegenwoordig.”

Het is de tweede grote tegenvaller voor Peter Jan en Viriginia in korte tijd. Vorige week werd bekend dat Virigina onlangs een miskraam had

Of toch niet...?

Niet iedereen gelooft trouwens dat er is ingebroken bij Peter Jan. De presentator heeft er nogal eens een handje van om te liegen. Dat deed hij over de zwangerschap van Virginia en recentelijk verklaarde de ex-meneer Kaktus bij Show Vandaag dat hij graag verkeerde informatie de wereld in helpt om een nieuw soort tv te genereren.

Reageren