Inbraak productiehuis Ewout Genemans

Het productiehuis van Ewout Genemans en Jon Karthaus is slachtoffer geworden van een inbraak. Uit het pand in Amsterdam-Zuid werden twee laptops en een HD-camera gestolen.

No Pictures Please, het productiebedrijf van Genemans en Karthaus, maakt onder meer programma's als Heibel Langs De Lijn en Fans!.

Nieuwe formats
"Op de laptops stond informatie over nieuwe tv-formats en de programma's die momenteel in productie zijn", vertelt Genemans.

Volgens de acteur en producent hadden de dieven geen slechter moment uit kunnen kiezen. "Wij gaan begin september op zender met de programma's Heibel Langs De Lijn en Fans! en kunnen een inbraak nu dus niet gebruiken", zegt hij.

ZOOP
No Pictures Please werd in 2007 opgericht. Genemans en Karthaus kenden elkaar vooral door hun acteerwerk in de populaire jeugdserie ZOOP. Fans!, een van de programma's van het bedrijf, is binnenkort toe aan een tweede seizoen.

Genemans denkt dat de dieven niet bij de gevoelige informatie kunnen. "De laptops zijn beveiligd met een wachtwoord, dus met de gevoelige informatie kan de inbreker niets. Toch hopen wij dat zowel de laptops als camera worden teruggevonden. Als beginnend productiebedrijf kunnen wij dit uiteraard niet gebruiken", zegt hij.

Reageren