Inge de Bruijn misschien van de plank in Sterren Springen

17 mei 2013 10:35 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Inge de Bruijn denkt erover om mee te doen met het SBS 6-programma Sterren Springen. Voor de ex-zwemkampioene is geen uitdaging te gek.

De meervoudig Olympisch zwemkampioene is gevraagd door SBS 6 voor het tweede seizoen van Sterren Springen (schoon). "Ik ga niet graag een uitdaging uit de weg", aldus De Bruijn. Met haar zwemervaring lijkt Inge een streepje voor te hebben op de rest, of toch niet?. “Maar aan de andere kant: ik heb wel ontzettende last van hoogtevrees. Het lijkt me echt heel eng”, vertelt de ex-zwemster in de Telegraaf.

Tijd voor Sterren Springen

Het is alleen de vraag of De Bruijn wel tijd heeft voor Sterren Springen, ze is namelijk druk bezig met het opzetten van een eigen badmodelijn. “Ik ben nu in de fase beland waarin we gaan kijken door wie en waar het geproduceerd zal worden.”

Niet geheel ongevaarlijk

Het schoonspringen is overigens niet zonder risico; Patty Brard, Jody Bernal en Kimberly Klaver raakte gewond tijdens het eerste seizoen. Patty belandde plat op het water en kwam met een bloedlip en pijnlijke gewrichten het water uit. Kijk hieronder nog eens voor de doodsmak!

Meer over