Inge Schrama (Sjors Langeveld uit GTST) neemt een sabbatical

28 maart 2012 21:22 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Inge Schrama, die Sjors Langeveld speelt, neemt een pauze van drie maanden van Goede Tijden Slechte Tijden. Het is geen verplichte vakantie: Inge Schrama was toe aan een sabbatical.

Actrice Inge Schrama maakt er het beste van door een tijdje op reis te gaan. Wat de verklaring gaat worden voor de afwezigheid van Sjors in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden, is nog niet bekend, maar waarschijnlijk vertrekt ze richting een revalidatiekliniek in Zwitersland. Sjors kan de therapie goed gebruiken omdat ze onlangs van haar sokken werd gereden door Aysen. 

Cliffhanger
Volgens collega Everon Jackson Hooi, die Bing speelt in Goede Tijden, Slechte Tijden (en hier samen met Inge Schrama op de foto), betekent dit zeker geen definitief afscheid. Sjors is in ieder geval op tijd voor de zomercliffhanger terug in het fictieve Meerdijk. 

UPDATE 29 maart 2012
Inmiddels is bekend geworden dat het niet gaat om een verplichte break voor Inge Schrama, wat eerder wel werd gedacht. De actrice heeft een vast contract, dus de beruchte flexwet is niet van haar op toepassing. Ze was toe aan een lange vakantie en reist volgens RTL Boulevard op dit moment rond door de wereld, specifieker: ze is op de Filipijnen.

Meer over