Interview: bijpraten met Carlo & Irene

Carlo Boszhard en Irene Moors hebben het druk. Vanaf nu zijn ze ieder weekend met twee programma's op tv te zien (Let's dance en Life 4 you). Twee weken geleden sprak ik Carlo en Irene op de RTL Persdag. Ze vertelden over Let's dance, maar ook wat ze dit seizoen nog verder voor ons in petto hebben.

Irene, je zit al twintig jaar bij RTL. Hoe fijn is het dat je nooit hoefde over te stappen, zoals veel van je collega's in Hilversum?

Irene
: "Het feit dat ik nooit heb hoeven wisselen heeft te maken met het feit dat ik bij RTL altijd heerlijke progamma's heb kunnen maken, die stuk voor stuk lang liepen. Ik heb dus nooit een reden gehad om verder te kijken, heerlijk. Ik heb weer een nieuw contract gekregen, dus de komende drie jaar blijf ik nog wel even."

En Carlo, hoe lang blijf jij nog?


Carlo:
"Ook drie jaar! We hebben samen getekend, dus je bent nog niet van ons af..."

Vanaf nu zijn jullie het hele weekend op tv. Eerst op zaterdag met Let's dance en daarna op zondag met Life 4 you. Kom je na zo'n weekend hard werken niet totaal uitgeblust thuis?


Carlo
: "Op zondagavond eten we na het programma lekker met zijn allen en doen we nog een evaluatie... Nee, das altijd een feest."
Irene: "Kijk, Let's dance hangt niet echt van ons af. Die zes mensen die de acts doen, die zijn kapot. Zij zijn de hele week al zenuwachtig en moeten op zaterdagavond knallen. Onze voornaamste taak is ervoor te zorgen dat we de woorden niet door elkaar gooien, snap je? Wij maken er vooral een leuke show van. Het programma duurt anderhalf uur, dus als we heel rapido zijn, zouden we om half twaalf in bed kunnen liggen (lacht)."

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/109065/b2aadc0181d21c885f1763ea2bf5820a/article_flash

Maar dan nog moet je er zondag wel weer staan.

Irene: "Acht, die zondagmiddag is gewoon een feestje om te doen; het lijkt wel alsof dat ons geen enkele moeite kost. En als iets leuk is, geeft het je energie en kun je de hele wereld aan."


Naar welke acts bij Let's dance kijken jullie het meest uit?

Irene: "Ik verheug me vooral op Adje (Flashdance, red.). Ik hoop zó dat hij het goed doet en iedereen verbaast, want dan wordt het leuk. Dat is trouwens ook echt de opzet: het is geen lulligheid. Die mensen trainen er keihard voor. Voor de rest: Char met een liedje uit West side story en ik ben ook benieuwd wie Pulp Fiction gaat doen."
Carlo: "Derek Ogilvie doet Greased lightin’, daar kijk ik ontzettend naar uit... Zelf had ik graag Dirty Dancing willen doen met Irene."

Irene: "Ja. Dat is ook wel het ultieme nummer voor mij. Alhoewel... MC Hammer is ook geweldig. Maar die wordt al gedaan door een heel leuke BN'er gedaan. Wie? Dat verklap ik nog even niet!"Even terug naar Life 4 you. Is er al een nieuwe sponsor gevonden of moet RTL toch zelf diep in de buidel tasten?

Irene: "Daar zijn we nog steeds mee bezig. Er is wel sponsoring, in ieder geval voldoende om morgen met het programma te beginnen."
Carlo: "Wat er gaat veranderen is dat er wat nieuwe rubrieken zijn. De nadruk ligt nog steeds op het koken, maar dan anders. Verder is het programma meer gericht op de actualiteit."

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/106115/1860e600c4d20f9e399db386f9d7958d/article_flash

En wanneer zien we De TV Kantine terug?

Carlo: "Binnenkort wordt er een grote special uitgezonden en daarna gaan we verder met het tweede seizoen. Maar wanneer het weer op tv komt... Ik denk zodra X-Factor weer begint, want dat was een goede combinatie."Hopen jullie nog op een nominatie voor de Televizier-Ring?

Carlo: "Volgens mij gaat de Ring naar 't Vrije schaep. Het wordt dit jaar niet zo spannend."
Irene: "Wij verwachten het in ieder geval niet. Zelf denk ik dat Gooische vrouwen en inderdaad 't Vrije schaep er met een nominatie vandoor gaan. Maar als wij erbij zitten, zou dat natuurlijk heel leuk zijn!"
Carlo: "Het zou wel een kroon op ons twintigjarig jubileum zijn. We zijn eerder genomineerd geweest voor Life & cooking en toen waren we helemaal van ons padje!"


Reageren