Interview | Yolanda Hadid-Foster van Nederlandse Hollywoodvrouwen

Oprah, Barbra Streisand en Heidi Klum waren bij de bruiloft van Yolanda (45) op 11-11-11. Wij kijken mee in het slot van ‘Nederlandse Hollywoodvrouwen’.

Wat hebben jullie met 11-11-11?
„Ik ben op 1-11 geboren, David op 11-1. We hebben elkaar leren kennen op 11 oktober. We hebben samen wat met enen, dus 11-11-11 leek ons een leuke datum voor het huwelijk.”

En wanneer is de weddingplanner ingeschakeld?
„Niet! Tja, dat is toch een beetje Hollands, denk ik. Niet uit zuinigheid, maar ik wil zélf bepalen wat ik wel en niet wil. Hier in de VS laten veel vrouwen hun huis ook inrichten door een professional. Alleen jíj weet toch wat je leuk, mooi en gezellig vindt? Het is jóuw huis. In december 2010 zijn we verloofd en in januari, februari ben ik begonnen met de voorbereidingen. Ik wilde veel in eigen hand houden.”

Een flink feest!
„Dat was minder Hollands! Davids beste vriend stelde zijn landgoed van 4 hectare ter beschikking. We hadden verschillende feesttenten en zo’n 240 gasten, onder wie veertig uit Nederland en Canada. David is muziekproducer en kent ontzettend veel mensen, inclusief veel celebrities. Dr. Phil, Bo Derek, Babyface, Seal, Donna Summer, Kenny G, Muhammad Ali, te veel om op te noemen. We hebben een selectie moeten maken. Voor mij waren mijn moeder, broer, oom en beste vriendin uit Papendrecht de belangrijkste gasten. Naast onze kinderen natuurlijk.”

Kom je nog vaak in Nederland?
„Ik kwam elk jaar en bleef dan een week of drie. Ik wilde mijn kinderen ook wat Nederland meegeven. Fietsend naar de supermarkt, de vrijheid, het platteland. Ze zijn nu 12, 15 en 16 en vooral de oudste twee trekken liever hun eigen plan. Het wordt steeds moeilijker om ze een paar weken mee te krijgen.”

Heb je je huwelijksdag echt bewust meegemaakt?
„Zeker. Ik heb mezelf de hele dag door af en toe even geknepen. Dit was naast de geboorte van de kinderen echt de mooiste dag van mijn leven. Ik trouwde voor de tweede keer en dat voelde heel anders, met name omdat ik nu een stuk ouder ben. David is mijn soulmate. Ik heb ervan genoten en kon ook echt in het moment zelf zijn. Toch is het voorbijgevlogen. Vanavond zie ik gelukkig weer een klein stukje van de dag terug.”

Lees hier een interview bij Yolanda thuis

Lees ook het interview met Nederlandse Hollywood vrouw Conchita Leeflang

Nederlandse Hollywood vrouwen reality 21.25 l Net 5

Reageren