Interviews | The Voice of Holland

De laatste talenten stappen morgenavond in de ring van The Voice of Holland. Hoe beleven de overgebleven zangers en zangeressen het tv-circus?

Een paar reacties van kandidaten die nu al beroemd zijn bij heel tv-kijkend Nederland.

Emmanuel (team Nick & Simon)
„Ik wil Nederland laten zien dat ik meer in mijn mars heb. Bovendien heeft de show mij nodig, haha!”

Iris (team Marco)
„Het podium is mijn plek. Natuurlijk ben ik hartstikke zenuwachtig, maar als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor.”

Bart (team Marco)
„Ik wil een mooie plaat maken waar ik achter sta. Easy-listening, met vakmuzikanten, goed gecomponeerd en met twaalf mooie songs. Ik sta liever in de studio dan dat ik optreed, want in de studio kan ik een waanzinnig mooi product neerzetten dat je altijd kunt draaien. Een optreden is toch echt een momentopname. En als mijn plaat succesvol is, hoop ik op een mooie tour door Europa… Wat lijkt me dat leuk!”

Danjil (team Nick & Simon)
„Ik ben nog wat statisch op het podium. Ik moet werken aan mijn interactie met het publiek. Mijn valkuil is dat ik in mezelf gekeerd kan raken.”

Nora (team Marco)
„Spanning doet rare dingen met je, zoals vals zingen… Dat mag, zeker met mijn ervaring, niet de reden zijn dat ik dit verknal. Ik kom krachtig over en raak mensen, dat is mijn kracht. Marco’s mooiste tip was dan ook: blijf dichtbij jezelf.”

Niels (team Angela)
„Niet alleen ga ik weer voor het eerst in eeuwen naar de sportschool, maar ik denk vooral veel na over wie ik ben en wat ik kan. Ik leer veel, over mezelf én van anderen. Zo zei Charly na The battle: ‘Je deed het super, maar het leek alsof je heel boos keek. Zo kwam het op mij over en misschien dus ook op anderen.’ Kijk, daar heb ik iets aan!”

Houd Televizier 49 (looptijd van 3 t/m 9 december) in de gaten, met daarin een uitgebreide special over The Voice of Holland. Vanaf dinsdag 29 november in de winkel.

Meer over:

Reageren