Irene Moors gooit prijs kapot

Van alle programma's die RTL de laatste twintig jaar heeft gemaakt, is Telekids het meest populair. Irene Moors nam vrijdagavond de titel in ontvangst bij RTL Boulevard, maar was niet echt blij met de 'prijs'.

Het was namelijk niet meer dan een ingelijst persbericht. Irene vond dit belachelijk en gooide afgelopen zondag de lijst kapot tijdens de uitzending van Life4you.

Telekids
Irene was vrijdag bij RTL Boulevard om te praten over haar Beau Monde Award.

De mooiste covergirl van het jaar werd daarna verrast: met ruim 58.000 stemmen was Telekids uitgeroepen tot het populairste RTL-programma ooit.

Prijs
Irene liet zondag in haar programma Life4you weten niet gecharmeerd te zijn van de uitreiking. De winnaars werden zonder sjeu opgedreund en tot overmaat van ramp was er ook geen award. "Ik dacht: waar is Carlo, wat doe ik hier en waar is mijn prijs?!" aldus de geïrriteerde presentatrice.

Ingelijst persbericht
"Toen kwam er iemand naar me toe met een ingelijst persbericht. Win je een keer een televisieprijs en dan krijg je niet eens een award!" Ze gooide vervolgens de 'prijs' kapot op de grond. "Ik ben er klaar mee en we gaan het groots overdoen!"

Gerard Joling
Die belofte maakten Carlo en Irene waar; met veel toeters en bellen werden de winnaars nogmaals bekendgemaakt. Niemand minder dan Gerard Joling kwam de twee een in elkaar geflansde award brengen. "Ik vind het leuk dat veel mensen nog met z├│veel liefde terugdenken aan Telekids", aldus een tevreden Irene.

Reageren