Irene wil Het zesde zintuig niet doen

Eerder deze week verkondigde voormalig RTL-gezicht Beau van Erven Dorens in Veronica Magazine dat hij zelf niet Robert ten Brink, maar Irene Moors graag had gezien als zijn opvolger voor Het zesde zintuig - plaats delict.

Maar in een interview dat Televizier al eerder dit jaar had met Irene Moors gaf de presentatrice zelf aan (nog) geen trek te hebben in een nieuw paranormaal programma (in 2005 was ze een poosje te zien in het bovennatuurlijke Er is zoveel meer). "Toen Het zesde zintuig bij de KRO werd uitgezonden en daarna naar RTL verhuisde, leek het mij wel een leuk programma om te doen", aldus Irene.

Best jammer
"Toen ging de presentatie naar Beau en dat vond ik eerst best jammer. Maar zodra ik zag hoe hij dat programma deed, begreep ik het. Hij heeft het heel goed gedaan, heel mooi neergezet."

Robert ten Brink
Met de overstap van Beau naar SBS kwam het gewilde plekje natuurlijk weer vrij, maar het is niet zo dat Irene meteen stond te trappelen om zijn plaats in te nemen. "Er komt nu een zoveelste reeks van Het zesde zintuig die Robert ten Brink gaat doen", vertelt de presentatrice, die dit najaar bij RTL 4 te zien zal zijn met het nieuwe Lets dance en Life4U.

Irene: "Dat is een keuze. Maar het is niet zo dat ik de presentatie had willen overnemen. Ik doe andere, voor mij veel leukere dingen. En ik heb er nu minder mee. Het is altijd gedoe. Je moet jezelf steeds verdedigen."

Toekomst
Het presenteren van een ander bovennatuurlijk programma in de toekomst sluit Irene trouwens niet uit, maar voorlopig heeft ze het lekker druk met haar nieuwe programma's. "Misschien ga ik het nog wel doen, maar niet nu. Hoe dan ook, de human interest-kant en interviewen spreken me wel aan. En Boulevard, de uitzendingen ik heb mogen presenteren, die vond ik ook leuk om te doen."

Reageren