Irene wil Life & cooking

Alle officiële verklaringen ten spijt heeft Irene Moors de waarheid achter het stoppen van Life & cooking laten zien: ze wil helemaal niet stoppen! De presentatrice zei in RTL Boulevard dat ze vindt dat "L&C" te vroeg stopt.

Presentatoren Carlo Boszhard en Irene Moors hadden eigenlijk afgesproken om pas zondag, aan het einde van Life & cooking, hun reactie op het nieuws over de stop te geven. Tenminste, dat zei Carlo in het item van RTL Boulevard. Maar dat plan veranderde dus.

'Uurtje te vroeg'

Toen Boulevard Irene Moors op een bijeenkomst aanklampte, wilde ze aanvankelijk niets over het einde van Life & cooking zeggen. Na wat aandringen van de interviewer verklaarde ze echter: "Ik ga zondag Life & cooking vol goede moed in. Het is aftellen geblazen. Nog zestien afleveringen te gaan."

Waarop ze vervolgde: "Het is net alsof je op een feest bent. Een heel leuk feest, dat net een uurtje te vroeg is afgelopen."

Lang samen

Wel maakt ze zich duidelijk geen zorgen over haar toekomst: "Ik denk dat Carlo en ik ons hele tv-leven lang bij elkaar blijven. We doen heel veel persiflages samen. Die ontstaan ter plekke. Dat is toch uniek. Hoe wij elkaar aanvoelen, het is heel fijn om zo met elkaar te werken. Carlo en ik blijven gewoon heel lang samen."

TV-Kantine

Wát Boszhard en Moors in de toekomst gaan doen, is nog niet helemaal bekend. Wel start binnenkort een nieuw sketchesprogramma van de twee, dat al langer gepland stond: De TV-Kantine, waarin de twee tal van typetjes spelen en tal van RTL-sterren een bijrol hebben. Dat programma is vanaf 20 maart te zien op RTL 4.

De laatste afleveringen van Life & cooking zijn iedere zondag te zien op RTL 4, om 17.25 uur.

Extra:
- meer informatie over Life & cooking
- geef ook je mening op het Life & cooking forum


Reageer ook! Stelling:
Het is terecht dat Irene Moors het jammer vindt dat Life & cooking nu al stopt.

Reageren