Is Amy de stalker van Nina in GTST?

20 april 2012 13:45 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Een stalker maakt Nina het leven zuur in GTST. Gisteravond is Ludo’s prinsesje in de populaire soap zelfs telefonisch met de dood bedreigd. Wie zit erachter? 

Mike gedraagt zich erg verdacht, maar volgens steeds sterkere geruchten op internet weet haar halfzusje Amy er meer van. Amy is de vrucht van een onenightstand van Ludo Sanders en Isabella Kortenaer. Haar moeder (gespeeld door Victoria Koblenko) liet in Goede tijden slechte tijden het leven door een vleesetende bacterie, Ludo’s zus Maxime Sanders heeft in de soap door een list de voogdij over haar gekregen. Waarom zou het meisje Nina de stuipen op het lijf willen jagen? 

Dreigtelefoontje
Er lijkt weinig reden toe. Voor zo ver bekend hebben Nina en Amy geen hekel aan elkaar. Maar er kan jaloezie in het spel zijn: misschien lijdt de roodharige tiener in stilte en wil zij Ludo’s enige prinsesje zijn. Het schijnt volgens de geruchten op internet dat Amy hulp krijgt van haar vriendje Niels. Hij zou zijn stem, aangedikt met een Vlaams accent, hebben geleend aan het dreigtelefoontje.

De spanning stijgt
Op dinsdag 1 mei laat Niels zijn gezicht voor het eerst zien in Meerdijk. Bas van Prooijen (16), bekend uit de telefilm De sterkste man van Nederland, speelt de rol. Havo-scholiere Julia Batelaan (15) is na een onderbreking van één seizoen (wegens overtreding van de Arbeidswet) weer als Amy te bewonderen in GTST. Intussen stijgt de spanning: heeft Amy het echt op Nina voorzien of zijn het loze geruchten?        

Lees ook:
Ludo en Janine gaan weer trouwen

Meer over