Is Barbie zwanger?

12 Maart 2013 14:51 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

RTL 5  zond de 2e aflevering uit van Huisje Boompje Barbie. In een voorproefje is Barbie te zien met een zwangerschapstest.

Dat Barbie er naast dochtertje Angelina nog een 2e kindje bij wil, is geen groot geheim. De blondine heeft al meerdere keren gezegd dat ze graag een jongetje wil. In de 2e aflevering van Huisje Boompje Barbie doet ze een zwangerschapstest en Michael krijgt het er al benauwd van. De uitslag wordt natuurlijk nog niet bekend gemaakt. Medium Bep vertelde in de vorige aflevering al dat Barbie nog een kindje zal krijgen en in de aflevering van vanavond zegt ze het zelfs zeker te weten. Volgens het medium straalt het van Barbie af.

Of dat nou zo slim is?

Of het zo slim is voor het koppel om nu alweer zwanger te worden, is nog maar de vraag. Vorige week waren Barbie en Michael nog in opspraak omdat het tweetal wilde scheiden. En dat is niet echt een goede basis voor een 2e spruit. Ook is Michael nog niet toe aan een 2e kindje erbij. “Dan zit ik weer 9 maanden met die hormonen in mijn huis”. Ligt er beschuit met blauwe muisjes in het verschiet?

Meer over