Is mamma McDreamy een schoonloeder?

Derek 'McDreamy' Shepard (Patrick Dempsey) is zó'n lieve man, die moet wel een innemende, zorgzame moeder hebben. Maar is mamma McDreamy ook aardig voor zijn vriendin Meredith (Ellen Pompeo)?

Of wordt ze gezien als concurrente, waardoor Dereks moeder zich ontpopt tot een ware schoonloeder from hell? We zullen het vanavond zien, wanneer mamma McDreamy een onverwachts bezoekje brengt aan het Seattle Grace.

Tyne Daly
Ze wordt gespeeld door Tyne Daly (63), die gelijk haar zorgzame kant kon aanspreken bij de Grey's-cast "Iedereen maakte zich een beetje zorgen over de toekomst. Grey's anatomy beleeft nu zijn vijfde seizoen en in de televisiewereld betekent dat 'erop of eronder'. Ik weet hoe het voelt, want ik heb zes seizoenen Cagney & Lacey gedraaid en vijf van Judging Amy."

TV-wereld
"Acteurs zijn wat dat betreft rare wezens. Ze vinden het geweldig om een vaste baan te hebben, maar in dit vak bestaat dat niet. Er is helaas ook geen handboek voor succes in de tv-wereld. Als dat er al was, had ik hem zelf geschreven: dan was ik tenminste rijk geweest, haha."

Reageren