Italiaanse wordt Spaanse droom

Vorige maand werd bekend dat het bed & breakfast dat Sandy en Thomas in De Italiaanse droom hebben gewonnen de deuren moest sluiten. Kort daarna hoorden we dat de KRO niet van plan is om een tweede reeks te maken. Maar gelukkig is daar nu zender Net 5, die het realityprogramma nieuw leven inblaast.

De zender is van plan om De Spaanse droom in het najaar van 2009 uit te zenden. Behalve de titel verandert ook wat aan het format, want het programma krijgt een geheel nieuw jasje.

Spanje
De basis blijft echter hetzelfde: een paar Nederlandse stellen pakken hun koffers en reizen af naar Spanje. Daar gaan ze samen aan de slag om een vervallen bed & breakfast op te knappen. Daarnaast zijn ze ook allemaal vernatwoordelijk voor de ontvangst van de gasten. En uiteindelijk kan maar één stel de winnaar zijn.

Eyeworks
Karin de Groot (programmaleider Net 5): "We vonden De Italiaanse Droom al direct een programma dat heel goed bij NET 5 zou passen. Toen ons ter ore kwam dat het programma op Nederland 1 wellicht geen vervolg zou krijgen, hebben we bij producent Eyeworks geïnformeerd naar de mogelijkheid om het programma over te nemen."

Oproep
Droom jij van een Bed & Breakfast in het zonnige zuiden en ben je bereid hiervoor de strijd aan te gaan met andere koppels? Geef je dan vanaf woensdag 19 november op voor De Spaanse droom via de Net 5-site.

Reageren