Izzie ziek of nie?

Hoewel menig Grey's anatomy-kijker een traantje wegpinkte toen Denny Duquette (Jeffrey Dean Morgan) het leven liet in het Seattle Grace-ziekenhuis, is niet iedereen te spreken over zijn 'terugkeer' als geest.

Op het forum van Televizier.nl noemen fans deze verhaallijn ‘ongeloofwaardig’, ‘zwak’ en ‘idioot’. De makers van Grey’s hebben altijd volgehouden dat het verhaal tot een apotheose leidt en die zit er vanavond aan te komen!

Ziek
Denny doet een beroep op Izzie’s (Katherine Heigl) gezonde verstand. Waarom ziet zij hem zo levendig? Eindelijk heeft Izzie door dat ze ziek is. Waaraan ze lijdt, wordt pas over enkele weken onthuld, maar we kunnen alvast verklappen dat het behoorlijk heftig is.

Favoriet
Actrice Katherine weet zelf echter ook niet waarheen het leidt.
„Ik dacht op een gegeven moment dat mijn dagen als Izzie waren geteld, maar de schrijvers bleven maar met hun hoofd schudden. Geen idee of dat bevestigend of ontkennend was. Niemand vertelt me waar deze verhaallijn eindigt. Ik weet dus niet of Izzie blijft leven of doodgaat. Aan mij zal het in ieder geval niet liggen: de set van Grey’s anatomy blijft een van mijn meest favoriete plekken om te zijn.”

Reageren