Izzie ziet ze vliegen

Er gebeuren wel vaker bijzondere dingen in Grey's anatomy, maar de verhaallijn die op dit moment in Amerika speelt is wel erg bizar: dr. Izzie Stevens heeft sinds een tijdje last van rare visioenen. Ze ziet haar overleden verloofde Denny Duquette ineens overal en heeft zelfs seks met hem.

Een hoofdpersonage met bizarre visioenen? Eli Stone zien we jullie denken, maar nee: het gaat hier toch echt om het vijfde seizoen van Grey's anatomy. Toch zijn er waarschijnlijk wel overeenkomsten tussen deze twee series, want net zoals bij Eli is het bij Izzie waarschijnlijk ook een aneurysma dat de rare gedachtenkronkels veroorzaakt.

Tijdbom
Of de dodelijk tijdbom in Izzie's hoofd ermee te maken heeft of niet, het is al langer bekend dat haar vertolkster Katherine Heigl het wel gezien heeft bij de ziekenhuisserie. Hollywood heeft de blonde actrice inmiddels ook ontdekt (ze speelde al in films als Knocked Up en 27 dresses) en dat is waar Katherine zich meer op wil gaan richten.

Wonder
Maar Grey's zou Grey's niet zijn als er geen wonderbaarlijke genezing mogelijk is. Wie weet kan de briljante dokter McDreamy op het laatste moment met een experimentele hersenoperatie op de proppen komen? We wachten het af!

Reageren