J.Lo geen Idol-jurylid

Jennifer Lopez gaat geen jurylid worden bij American Idol. De afgelopen weken was zoeken naar namen die de lege stoelen aan de jurytafel gingen bemannen, en ook J.Lo werd genoemd.

Enkele weken geleden maakten Ellen DeGeneres en Simon Cowell bekend te stoppen met hun werkzaamheden in de jury van American Idol, de talentenjacht die zoekt naar zangtalent.

Aerosmith
DeGeneres kon zich niet motiveren om de kandidaten negatieve kritiek te geven, Cowell ging proberen zijn eigen show X-Factor naar Amerika te krijgen.

Jennifer Lopez werd al snel genoemd als opvolger. Hoewel er nog niks officieel was, ging Amerika ervan uit dat Lopez wel achter de jurytafel plaats zou nemen. Ook Aerosmith-frontman Steven Tyler zou in de running zijn.

Diva
Maar Jenny heeft de lat te hoog gelegd. Volgens mediagroep Fox waren de eisen van de diva te stevig. "Haar eisen liepen uit de hand", zei een anonieme bron tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "Fox heeft het gewoon gehad."

Rapper en producer Nick Cannon vindt dat zijn vrouw Mariah Carey perfect zou zijn voor de job, zo laat hij aan The Hollywood Reporter weten. "Weet je wat? Ze heeft het er wel eens over. Het lijkt haar ontzettend leuk om te doen", zegt Cannon.

Het staat allemaal nog op losse schroeven. Van de eventuele deelname van Steven Tyler is verder nog weinig bekend. Zelf zei hij enkele weken geleden dat zijn juryplek bijna rond is, maar American Idol heeft nog niets officieel gemaakt.

Reageren