Jaap legt Joran aan leugendetector (update)

Het is bekend: 'Terror Jaap' gaat een programma maken over de verdwijning van Natalee Holloway, waaraan ook hoofdverdachte Joran van der Sloot zal meewerken. Joran zal in het programma van Jaap onder meer een leugendetectortest ondergaan.

Joran en Jaap kwamen met elkaar in contact via Hyves, waarna Jaap aan Joran vroeg of deze mee wilde werken een de detecotortest.

Uitslag
Over de uitslag van de test doen de twee nog geen uitspraken. Een mogelijk negatieve uitslag zal ook dit keer geen juridische gevolgen hebben voor Van der Sloot.

Leugendetectortests mogen in Nederland niet als bewijs gebruikt worden. De uitslagen van de techniek zijn in negentig procent van de gevallen betrouwbaar.

Wel ook interessant: het is ons bij Televizier.nl compleet onduidelijk waar en wanneer het programma van Terror Jaap te zien zal gaan zijn.

---

Terror Jaap doet zaken met Joran? (22 april, 10:10 uur)

Over opvallende duo's gesproken: niemand minder dan 'Terror Jaap' uit De gouden kooi zou aan een nieuw programma werken. Samen met Joran van der Sloot...


Het geheel is wel een verhaal uit derde hand, want De Telegraaf meldde dinsdagavond dat volgens RTL Boulevard een fotograaf van roddelblad Party de twee beruchte mannen samen had zien zitten in een Bredaas restaurant.

Talkshow
Het verhaal zou onder meer zijn dat Joran een aantal schokkende onthullingen wil gaan doen in een nieuw programma van Terror Jaap. Maar het is nog niet duidelijk of, hoe en waar Jaaps programma te zien zal zijn.

Lunch
Het kan dus net een gezellige lunch geweest zijn omdat de twee elkaar nog kennen van vakantie... Televizier.nl houdt het voor je in de gaten!

Reageren