Jack Osbourne lijdt aan MS

Jack Osbourne heeft MS, een ongeneeslijke aandoening aan het centraal zenuwstelsel. De Osbournes maakte dit afgelopen weekend bekend aan Hello! Magazine.

In een interview liet Sharon Osbourne weten dat haar 26-jarige zoon aan mulitple sclerose lijdt. Eerder raakte de zoon van 'The Prince Of Darkness' al 60 procent van het zicht in zijn rechteroog kwijt. Dat spoorde de Osbournes aan tot het doen van verder medisch onderzoek. Uit het onderzoek bleek Jack Osbourne MS te hebben.

Moeder Sharon verwijt zichzelf
Moeder Osbourne maakt zichzelf verwijten dat zoonlief aan de ziekte lijdt. Ze heeft aangegeven constant na te denken over wat ze fout heeft gedaan bij het opvoeden van haar kind. Het is niet bekend of het ruige leven van Jacks vader, de voormalig Black Sabbath-zinger Ozzy Osbourne, invloed heeft gehad op de ziekte van zijn zoon.

Vader Jack
Jack Osbourne is zelf net vader geworden. Enkele weken geleden beviel zijn verloofde Lisa van een dochter. Jack heeft aangegeven veel steun te hebben gehad van zijn verloofde en hij gaat zich in de toekomst inzetten voor de bekendheid van MS.

Reageren