Jack Spijkerman wil terug op tv

Presentator Jack Spijkerman komt mogelijk terug met een compleet nieuwe spelshow!

Jack liet afgelopen week weten dat hij samen met opiniepeiler Maurice de Hond werkt aan een format voor nieuwe spelshow. Er is zelfs al een pilot van opgenomen, zo wist weblog Zappen.blog te vertellen.

Volkse mening
De werktitel van het programma zou Ik weet wat Nederland vindt zijn. Jack presenteert het programma en Maurice is verantwoordelijk voor analyses van de mening van het volk, waarop de vragen van het spel gebaseerd zijn.

Of het programma op de buis komt, is nog niet helemaal zeker: het format is nog niet gesleten bij een omroep. Wel is bekend dat een terugkeer van Spijkerman al langer rond gaat in 'het Hilversumse'.

Slop
Sinds Spijkerman in 2005 overstapte naar de inmiddels al weer gesneuvelde tv-zender Talpa van John de Mol, zat de carrière van het voormalige VARA-kijkcijferkanon in het slop. Zijn vroeger bij de VARA nog torenhoge kijkcijfers daalden tot 'enkele honderdduizenden'. Toen Talpa ter ziele ging, zat Jack zonder werk omdat hij bij RTL, de overnemer van Talpa, geen geschikt programma kreeg. Hij verliet RTL dan ook niet veel later. Nu werkt hij dus aan een rentree.

Reageer!
Jack Spijkerman terug op tv. Leuk, of liever niet?

Reageren