Jade Goody is niet meer

Jade Goody (27) kwam in 2008 erachter dat zij aan baarmoederhalskanker leed. Onlangs hoorde zij dat de artsen niets meer voor haar konden doen. Na een lang ziekbed, gaf haar lichaam in de nacht van zaterdag op zondag de strijd op. De Britse werd wereldwijd bekend door haar deelname aan verschillende Big brother-shows.

Jade overleed in haar slaap. Ze lag in haar eigen bed, liet haar publiciteitsagent Max Clifford weten. Daarna kreeg Max een telefoontje van Jade's moeder: "Mijn mooie meisje heeft nu rust."

Reality
Jade werd bekend in Engeland toen zij in 2002 in het Big brother-huis zat. Die bekendheid werd internationale roem toen zij in 2007 het Celebrity Big brother-huis betrok. In 2008 deed Jade ook nog mee aan de Indiase versie van Big brother.

Openbaar
De hele wereld keek mee naar Jade haar laatste weken. Op 22 februari trouwde zij met Jack Tweed. Jade verkocht de tv- en fotorechten van de bruiloft voor veel geld. Al het geld is vastgezet om zo haar kinderen Bobby (5) en Freddie (4) een onbezorgde toekomst te kunnen garanderen.

Wat vond jij van alle aandacht rond de ziekte van Jade Goody?

Reageren