Jakhals Frank niet dol op Martijn Krabbé

Frank Evenblij, bekend van De jakhalzen in De wereld draait door en zijn nieuwe programma Evenblij met..., heeft laten weten dat hij niet goed kan opschieten met Martijn Krabbé. "Hij begrijpt mijn grappen gewoon niet. Dan gaat-ie zuur zitten doen. Nou, dan ga ik ook zuur doen."

De jakhals ging voor een item langs bij Martijn om hem te feliciteren met zijn veertigste verjaardag. "Ik ben met een grote opblaastaart naar hem toegegaan", vertelt Frank in een interview met de VARAgids. "Toen begon Martijn al: 'Moet je niet eens beginnen met je vrijpostige vragen?'"

Onbruikbaar fragment
Hij gaat verder: "'Goed dat je erover begint', zei ik, 'want wij hebben geen klik, hè?' Toen heb ik al die fragmenten die ik nooit had kunnen gebruiken in dat filmpje gemonteerd. 'Nu ik veertig ben ga ik nooit meer uit en drink ik niet meer', zei hij."

Lam op feestje
En daar klopt volgens Frank helemaal niets van. "Terwijl ik een half jaar geleden nog ruzie met hem had gehad toen hij lam op een feestje stond. Dat zei ik ook. En dat werd een relletje."

Not amused
Martijn was op zijn zachtst gezegd 'not amused' toen dit filmpje te zien was in DWDD, maar daar heeft Frank maling aan. "Ik drijf zoiets alleen maar op het spits als iemand het verdient. En dat is bijna nooit. Ik ben geen ruziemaker. Als je het gezellig houdt, krijg je er meer uit."

Reageren