Jamai helpt Stacey Rookhuizen in X-Factor

Jamai Loman is binnenkort te zien in X-Factor. De eerste Idols-winnaar en musicalster zal jurylid Stacey Rookhuizen assisteren tijdens de X Campus-ronde van de talentenjacht.

De bedoeling is dat het niveau van de groep van Stacey, dankzij de nodige aanwijzingen en andere tips van Jamai, zal worden bijgespijkerd.

X-Campus

RTL maakte de deelname van Jamai aan X-Factor woensdagmiddag bekend. Natuurlijk krijgen ook de overige drie juryleden op de X-Campus de nodige assistentie. Angela Groothuizen wordt geholpen door Berget Lewis, Eric van Tijn wordt bijgestaan door Jochem Fluitsma en Gordon kan rekenen op de hulp van Glennis Grace.

Chorusline

Komende vrijdag is het eerste deel van de X-Campus te zien. Aan de kandidaten de zware taak om op te vallen in de beruchte choruslines. Maar dan wel in positieve zin natuurlijk, want ook nu zal de jury hen hierop genadeloos afrekenen. In de daarop volgende aflevering (volgende week vrijdag dus) weten we welke kandidaten het gered hebben en kennis maken met Jamai, Berget, Jochem en Glennis.

Familieconcert

Daarna vindt als afsluiting van de X Campus het familieconcert plaats. Tijdens dit optreden voor familie en vrienden zal blijken welke 'zangvogeltjes' van hun juryleden mee mogen naar de liveshows die op vrijdag 8 april van start gaan.

X-Factor is iedere vrijdagavond te zien om 20.30 uur op RTL 4.

Reageren