Jamal geeft het antwoord

Televizier.nl vroeg de afgelopen week naar jullie prangende vraag voor één van de X-factor kandidaten. Wij waren vrijdagavond bij de liveshow en spraken daar met sing off kandidaten Jamal en Laurens. Jamal, die door is naar de volgende ronde, geeft antwoord op de lezersvraag en vertelt over de sing off.

Swirl_x stelde de volgende vraag:

Is er veel concurrentiestrijd onder de kandidaten? Het lijkt erop dat iedereen het elkaar gunt om verder te komen, maar is dat wel echt zo?

"Ik gun het iedereen om de finale te halen, maar je wil natuurlijk zelfverzekerd overkomen. Daarom gun ik het mezelf het meest. Toch blijft het moeilijk om er iets over te zeggen. Ik weet namelijk niet wat ik van de andere kandidaten kan verwachten. Misschien wordt het niveau wel steeds hoger."

De zaal ging uit z'n dak bij jouw optreden. Toch moest je in de herkansing. Heb je daar een verklaring voor?

"Het publiek vond misschien dat mijn zang onder het dansen ging lijden. Het is ook mogelijk dat zij het dansen helemaal niet leuk vonden. Maar de sing off kwam niet als een verrassing. Je moet altijd in je achterhoofd houden dat je daarin terecht kunt komen."

Had je iets met het thema Songfestival?

"Eigenlijk had ik niets met dit thema, want ik kende dit nummer helemaal niet. Ik heb dus goed overwogen of ik dit liedje wel moest zingen. Maar ik kon er goed op dansen en dus wist ik wel iets van mijn optreden te maken."

Extra:
- ga naar alle artikelen op Televizier.nl >>
- nog geen lid van Televizier.nl? Registreer je hier gratis >>

Reageren