Jan Kooijman wil eigen programma

Een nieuw tv-programma dat om mensen draait, met GTST- en SYTYCD-ster Jan Kooijman als presentator? Jan bespreekt de mogelijkheden met Endemol...

Acteur Jan Kooijman is geïnteresseerd in een eigen programma. Samen met Endemol bekijkt hij wat de mogelijkheden zijn: "We kijken of we iets kunnen verzinnen dat bij mij, en bij Endemol, past."

Geïnteresseerd in anderen
De Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur heeft nog geen concrete ideeën wat voor show het wordt, maar vindt wel dat het om mensen moet draaien. "Er zijn een aantal dingen die ik heel leuk zou vinden om te maken. Uiteindelijk moet het wel over mensen gaan. Ik vind het leuk om verhalen te horen van mensen en ben geïnteresseerd in anderen."

De acteur en danser heeft het druk, naast zijn acteerwerk is hij ook jurylid bij het programma So You Think You Can Dance en deze zomer presenteerde hij een aantal afleveringen van Ik Kom Bij Je Eten. "Dat was erg leuk. Ik kwam bij mensen thuis en mocht het hele huis zien. Bovendien werd er ook nog voor me gekookt, ik vond het elke keer echt een feestje."

Reageren