Jan Smit laat tattoo zitten

7 januari 2010 09:36 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De mediahype rond de breuk met Yolanthe was voor Jan Smit reden om voorlopig geen interviews meer over zijn privéleven te geven. Dit voornemen had hij echter nog niet toen hij in juni op bezoek was bij Rik Felderhof.

Ruim 1,9 miljoen mensen keken woensdag naar de aflevering van Villa Felderhof, waarin hij openhartig vertelde over de breuk.

NOS Journaal
"Ik had een hoop verwacht, maar dat het NOS journaal om acht uur zou openen met dát nieuws, dat ging wel ver", zei de zanger. "Maar goed, als je twee bekende mensen hebt, dan is het dubbelop."

Tatoeage
Ook vertelde hij dat zijn ouders niet blij waren met de tatoeage, die hij destijds uit verliefdheid voor Yolanthe liet zetten. "Ze vroegen me of ik wel goed bij mijn hoofd was, en mijn vader zei dat ik geen echte kerel meer was."

Desondanks laat hij hem niet verwijderen. "Ik laat hem lekker zitten", aldus Jan. "Het was een hele bijzondere tijd in mijn leven waar ik veel van heb geleerd, en waar ik haar heel erg dankbaar voor ben."

Vreemdgaan
Direct na de breuk met Yolanthe doken verhalen op dat de Jan vreemd zou zijn gegaan tijdens de relatie. Volgens de Volendammer gaat dit niet gebeuren als hij 'de ware' heeft gevonden.

Jan: "Als je de liefde van je leven hebt gevonden, dan ben je alleen nog maar trouw. Althans, daar ga ik vanuit, ik ben nog jong natuurlijk. Maar daar geloof ik heilig in."

Meer over