Janine Abbring uit ziekenhuis ontslagen

Janine Abbring is definitief aan de beterende hand. De Vroege Vogels-presentatrice is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.

In de Vroege Vogels uitzending van afgelopen zondag was Janine kort te horen. Ze vertelde dat het naar omstandigheden goed gaat, ze loopt alweer zelfstandig, en dat ze enkele dagen geleden zelfs al het ziekenhuis heeft verlaten.

Ongeval
Daarmee verloopt het herstel van de 36-jarige presentatrice voorspoedig. Ze verbrijzelde onlangs tijdens de opnames van Wie Is De Mol? haar ruggenwervel na een ongelukkige val van tien meter. Even werd gevreesd dat ze blijvend letsel zou overhouden aan het incident, maar dat bleek naderhand mee te vallen.

Operatie
Janine moest onder het mes om de schade aan haar rug te verhelpen. "In het ziekenhuis is een rib verwijderd waarvan een nieuwe ruggenwervel is gemaakt." vertelde ze in Vroege Vogels. "Ik lig nu in een hotel waar mijn zus voor mij zorgt, want ik kan nog niet vliegen. Ik loop inmiddels wel weer, als een soort pinguïn. Maar het duurt nog wel een paar weken voordat ik in een vliegtuig kan stappen."

Stilzwijgen
Overigens mag Janine niet vertellen waar ze ligt, omdat het de locatie van de nieuwe reeks Wie Is De Mol? prijs zou geven, iets dat haar een fikse boete op kan leveren. "Al wat ik kan zeggen, is dat het een groene omgeving is. Dat is wel fijn voor mij als natuurliefhebster."

Steun
Daarnaast is Janine overrompeld door de enorme stroom post die ze na haar ongeval ontving uit Nederland. "Ik kan niet goed uitleggen hoe blij je ervan wordt dat mensen die mij niet persoonlijk kennen de moeite nemen een mooie kaart en een postzegel te kopen en daar iets superliefs op te schrijven om mij vrolijker te maken. Dat heeft verschrikkelijk veel indruk op mij gemaakt." 

Reageren