Jasmine Sendar over Kyra

Kyra heeft het niet makkelijk in ONM. Het gaat zelfs zo slecht met haar dat ze een zelfmoordpoging wil doen. We spraken daarom met Jasmine Sendar over haar rol, ONM en een nieuw project.

Vind je Kyra eigenlijk sympathiek?
"Ze zou een vriendin van me kunnen zijn al is ze af en toe wat melodramatisch en overdreven. Maar het is een aardig meisje."

Wat vond je de leukste verhaallijn?

"Touwen was geestig, het is grappig om je in zo’n jurk te hijsen. Toen was ik zelf nog niet getrouwd geweest, vandaar. De reis naar Kroatië was heel leuk en die naar Italië. Toen heb ik meteen leren skiën. Geweldig. Dankzij ONM heb ik leren skiën!

"Wel jammer dat ik sindsdien niet meer heb geskied. Maar sinds Sterren dansen op het ijs is schaatsen helemaal mijn sport. Dat kan ik iedere vrouw aanbevelen om in vorm te komen. Je gebruikt echt al je spieren."

Is ONM de leukste soap van Nederland?

"Hell yeah! Ik zit er niet voor niks al acht jaar bij. Hier werken leuke mensen, we gaan gezellig met elkaar om, we maken geintjes. Natuurlijk moet je het ook wel leuk houden met elkaar, met die lange draaidagen die we maken. Ik zie m’n collega’s veel vaker dan m’n familie."

Kijk je wel eens naar de concurrentie?

"Ik kijk sowieso weinig tv dus ik zie Goede tijden, slechte tijden sporadisch. Maar ik kijk ook zelden naar ONM, hoor. Alleen als het om een bijzondere scène gaat. Maar dan zie ik die meestal al bij de montage."

Doe je naast ONM nog dingen?

"Ik ben nu een Belgische film aan het draaien, die komt daar volgend jaar april in de bioscoop. Hopelijk wordt-'ie ook in Nederland vertoond. Die opnamen doe in naast ONM in het weekend en als ik hier een dagje vrij heb. Ik speel de Cubaanse danseres Marielis. Een hele ambitieuze en zelfverzekerde vrouw."

Reageren