Jason Bouman wint Bloed, Zweet & Tranen

7 Juni 2013 22:24 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Na een uiterst spannende liveshow werd Jason Bouman gekroond als winnaar van de eerste editie van Bloed, Zweet & Tranen.

De laatste aflevering van de talentenjacht zorgde voor pijnlijke momenten. Van de 4 finalisten mochten uiteindelijk maar 2 door naar de echte eindstrijd. Rein en Jason bleven over.

Beide unieke talenten

De keus was uitermate lastig, want volgens juryleden Dré en Roxanne Hazes, Gerard Joling en Danny de Munk was het aanbod overweldigend. Maar, volgens Gerard bewijst de finale dat alleen de grootste en overweldigende talenten zijn overgebleven.

En de winnaar van Bloed, Zweet & Tranen is...

Na een rappe finale bleek dat Jason Bouman de nieuwe volkszanger is, met 70 procent van de stemmen. Een verbaasde winnaar nam zijn prijs enigzins verbouwereerd in ontvangst. De winst kwam ook voor Jason als een verrassing. Tot voor kort was hij vooral achter de schermen actief als opnametechnicus.

Seizoen 2

In de laatste minuten maakte Jeroen van der Boom bekend dat de talentenjacht een nieuw seizoen heeft gekregen. Nieuwe volkszangers kunnen zich nu al opgeven bij SBS 6.

Meer over