Javier Guzman niet gewelddadig?

Javier Guzman was niet dronken en de aanval op collega-comedian Hank was een grap! Dat vertelt Javier in een nieuw filmpje dat op internet is opgedoken, nadat eerder een filmpje van een gebruiker online kwam te staan waarop te zien was hoe Javier een collega van het podium sloeg. Javier wil Veronica's Summer of comedy promoten.

In het nieuwe filmpje vertelt Javier, met zijn arm om Hank geslagen, hoe het eerste filmpje een stunt was.

Viral
Op internet worden zulke filmpjes vaak 'virals' genoemd: filmpjes die als doel hebben om stiekem een tweede boodschap te verspreiden. Commerciƫle partijen gebruiken virals nogal eens om een product te promoten in een grappig filmpje dat ogenschijnlijk niks met het product te maken heeft.

Ongeloof
Op websites die tot nu toe over de 'viral' schreven, geloven sommige lezers overigens niet dat het eerste filmpje een viral was, en denken ze juist dat het tweede filmpje alleen is opgenomen om de naam van Javier op te schonen.

Hoax
Overigens hadden we bij Televizier.nl vrij snel door dat er iets mis was met het filmpje. Vooral omdat een groot deel van het bezoek op het filmpje kwam van het intranet van SBS zelf. Zie de afbeelding hieronder.

Intranet_SBS_Javier

Bekijk het tweede filmpje!

Reageren