Javier Guzmans personalityshow

Vanaf maandag 6 april komt Veronica met de nieuwe personalityshow Guzmania: Javier Guzmans late uurtje. In deze wekelijkse show ontvangt de cabaretier bekende gasten waarmee hij de actualiteit doorneemt.

Javier's nieuwe programma wordt opgenomen in het Amsterdamse comedy theater. Volgens een woordvoerster van Veronica kunnen we het volgende verwachten: "Javier stoeit met nieuws, muzikanten, comedians én met de mensen buiten op straat. Op geheel eigen wijze luidt hij de nieuwe week in en weet hij zelfs van de maandag een aangename dag te maken."

Show
De cabaretier neemt op zijn manier de week door. Wekelijks brengen twee bekende gasten de show een bezoekje. Samen bespreken zij op humoristische wijze het nieuws. Mensen uit het publiek én bekende Nederlanders zijn niet veilig voor de show van Javier. Ook hij kan het niet laten een aantal BN'ers te persifleren.

Wens
Op dit moment is Javier al met een comedyprogramma bij Veronica te zien. Volgens de zender had hij een lange tijd de wens om een eigen personalityshow te maken. "Zijn wens komt nu uit", aldus de woordvoerster.

Javier Guzmans late uurtje is vanaf maandag 6 april om 22.20 te zien op Veronica.

Reageren