Jawel: Californication seizoen 7 gaat door

30 januari 2013 09:39 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Goed nieuws voor fans van de getormenteerde schrijver Hank Moody. In 2014 zal David Duchovny hem opnieuw spelen in het zevende seizoen van Californication. 

Op dit moment wordt seizoen 6 in Amerika uitgezonden. Hank Moody, schrijver van de bestseller God Hates Us All, gaat opnieuw door een diep dal en raakt verzeild in de buitenissige rock-wereld van Hollywood. Drugs, drank en vrouwen... Natuurlijk kan Hank er niet afblijven en natuurlijk houdt Karen weer de boot af. Ergens in dit seizoen zal shockrocker Marilyn Manson nog opduiken. 

Het einde van Hank Moody?

Leuk, maar ondertussen hielden fans wel hun adem in: in plaats van de gebruikelijke 12 afleveringen staan er voor dit seizoen maar 6 afleveringen gepland. Zou Californication op zijn laatste benen lopen? Zou David Duchovny er dan toch de brui aan geven?

David Duchovny door met Californication

Gelukkig werd gisteravond bekend dat Californication doorgaat. David Duchovny zal voor seizoen 7 opnieuw de zwarte leren jas, het zwarte t-shirt en de eeuwige sigaretten uit de kast trekken. Dat is het goede nieuws. En het slechte? Fans moeten wachten tot 2014.

Meer over