Jawel: meer talentenjachten op komst!

26 januari 2012 14:02 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Simon Cowell werkt met Will Smith aan een nieuwe talentenjacht. Ze willen op zoek naar... dj's! Ondertussen verkoopt John de Mol een nieuwe show aan RTL

Nee, er komt geen einde aan talentenjachten. Dat denkt tv-tycoon John de Mol. In de gratis krant Spits vertelt hij vandaag: “Sinds de Soundmix show zijn er tien heel succesvolle varianten op de talentenjacht gemaakt. Misschien is dit wel het einde - maar ik dénk het niet."

Nog een
In hetzelfde gesprek onthult de producent van The voice of Holland en The winner is... dat er nog dit jaar een nieuwe talentenjacht op tv zal verschijnen.

"Wij komen nog met één nieuw programma in dit segment. Dat is al verkocht. Dat gaat naar RTL en begint na de zomer”. Meer wil John de Mol nog niet kwijt in Spits, dus we wachten af.

Amerika
Niet alleen in Nederland borrelt het van creatieve ideeën, ook in Amerika wordt er gewerkt aan nieuwe producties. Normaal gesproken zouden we aan het volgende idee niet al te veel aandacht besteden, maar in dit geval gaat het om een paar gevestigde namen. Will Smith en zijn vrouw Jada hebben een hoop power in Amerika, nu krijgen ze ook nog hulp van het beroemde Britse talentenjachtjurylid Simon Cowell.

DJ's
Samen gaan ze op zoek naar dj's, want dat zijn 'de nieuwe rocksterren van deze tijd'. Een opmerking die rijkelijk laat komt. Het zal ook niet makkelijk worden er een spectaculaire show omheen te bedenken. Want hoe maak je dj's leuk op tv? Het zijn toch vooral mannen die een koptelefoon opzetten en mp3'tjes van anderen draaien. Maar goed: Smith & Cowell zijn niet de eersten de besten die met het idee aan de slag gaan. Er is nog geen naam voor het nieuwe project.

Mr. Talentenjacht
De Brit Simon Cowell is een grootheid in Amerika en de internationale tv-wereld. Hij is bij het publiek bekend als scherp gebekt, soms ronduit gemeen jurylid van talentenjachten. Achter de schermen is hij helemaal een machtig man. Cowell was en is betrokken bij Pop Idols (in Nederland: Idols), X-Factor en Britain's Got Talent (dus: Holland's Got Talent).

Meer over