Jay Leno in Top gear

Jay Leno heeft thuis verschillende (oude) auto's in zijn enorme garage staan, maar hoe goed rijdt hij zelf eigenlijk? Dat zie je aanstaande vrijdag in Top gear, want dan rijdt de beroemde talkshowhost een rondje op het circuit van het autoprogramma.

Jay is te zien in het onderdeel Star in a reasonably priced car. Na een kort interview met Jeremy Clarkson is te zien hoe de Amerikaan over het Top gear-circuit scheurt. Weet hij de toptijd te verbeteren?

Jay vs. PETA
Overigens kwam Jay eerder deze week nog negatief in het nieuws. Naast de tegenvallende kijkcijfers voor zijn nieuwe programma The Jay Leno show - concurrent David Letterman maakt er de ene na de andere flauwe grap over - heeft de presentator het nu ook aan de stok met PETA.

McDonald's
De Amerikaanse actiegroep, die opkomt voor de rechten van dieren, is 'not amused' over Jay's recente samenwerking met fastfoodketen McDonald's (hij is in een aantal reclamecampagnes te zien).

Diervriendelijk
PETA voert al tijden actie om ervoor te zorgen dat kippen op een meer diervriendelijke manier worden geslacht. "Leno zou het geld dat hij hiervoor kreeg meteen moeten doneren aan al die doodsbange kippen die eindigen als McNugget's", aldus een actievoerder.

Reageren