Jay Leno was een beetje moe (update 2)

Presentator Jay Leno wijt zijn ziekenhuisopname aan uitputting door vermoeidheid. Volgens de 58-jarige talkshowpresentator heeft niet alleen zijn dagelijkse televisieshow hem afgemat, maar ook zijn drie maandelijkse columns en zijn eigen stand-up comedyshow.

De NBC-presentator werd met bijna 40 graden koorts opgenomen in het ziekenhuis. "Ik was gewoon een beetje moe", zei hij daar later over. Het was de eerste keer in zeventien jaar tijd dat hij zijn eigen talkshow niet kon presenteren.

Na een dag opgenomen te zijn, stond hij al weer op straat. Meer daarover lees je bij de eerdere berichten hieronder.

Extra:
- Al het tv-nieuws op Televizier.nl >>
- Praat ook eens over Talkshows >>


Nog geen lid?
Leden kunnen hier inloggen om te reageren. Nog geen lid van Televizier.nl? Het is gratis en je krijgt er veel voor terug. Hier kun je je snel aanmelden!

---

Jay Leno weer uit ziekenhuis (update 27-04-2009)

The tonight show-presentator Jay Leno lag een dag in het ziekenhuis... maar onbekend blijft waarom de man die vorige maand nog president Obama interviewde daar moest zijn. Vanavond werkt hij al weer.


Jay Leno heeft afgelopen vrijdag het ziekenhuis al weer verlaten. Dat heeft zijn woordvoerder gezegd. Over de precieze gezondheidsproblemen van de tv-persoonlijkheid is echter totaal niets bekend gemaakt.

Een woordvoerder van de tv-zender NBC zei donderdag dat Leno waarschijnlijk maandag weer aan de slag gaat. De 58-jarige Leno meldde zich een dag eerder bij het ziekenhuis, omdat 'hij zich beroerd voelde'. NBC besloot daarop de uitzendingen van donderdag en vrijdag van The Tonight Show with Jay Leno af te blazen.

---

Jay Leno ligt in ziekenhuis (24-04-2009)

Het gaat volgens verschillende Amerikaanse media niet goed met talkshowhost Jay Leno. De presentator van The tonight show is donderdag opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles.


Naar verluidt voelde Jay Leno zich plotseling erg beroerd en is hij op eigen initiatief naar het ziekenhuis gegaan. De geruchten over wat er met de presentator aan de hand is lopen uiteen van voedselvergiftiging tot een hartaanval.

Moppen tappen
Het ziekenhuis wilde geen van deze geruchten bevestigen, maar volgens een NBC-woordvoerder is het allemaal niet zo ernstig. "Jay een hartaanval? Welnee! Hij zat rechtop in bed moppen te tappen met de dokters en zijn verpleegsters. Wij verwachten hem aanstaande maandag weer op kantoor."

Extra:
- Al het tv-nieuws op Televizier.nl >>
- Het leukste forum over tv! >>

Reageren