Jennifer zielig? Welnee!

Sinds Brad Pitt haar inruilde voor Angelina Jolie, een schare kinderen om zich heen verzamelde en laatste liefde John Mayer haar Twitter dumpte, schijnt Jennifer Aniston (40) een hoopje ellende te zijn. Maar is dat wel zo?

Er doen rare verhalen de ronde over Jennifer. Een kleine greep uit over de populaire actrice: ze heeft op de set van Baster last van sterallures, ze wil net zo dun worden als Angelina en drinkt alleen nog maar water en ze is diep ongelukkig over de breuk met John Mayer.

Friends
En het begon allemaal zo mooi. Jennifer werd beroemd als Rachel in de meest succesvolle comedyserie ooit: Friends. Miljoenen fans aanbeden haar, de actrice verdiende op het laatst een miljoen dollar per aflevering en als klap op de vuurpijl trouwde ze met Brad Pitt. Maar toen hij haar in 2005 verliet voor Angelina Jolie, vond iedereen haar ineens 'de zielige verlaten vrouw'.

Creatie
Jennifer snapt het nog steeds niet. "Die persoon met wie de mensen medelijden hebben, dat ben ik niet. Dat is een creatie. En die creatie lijkt in geen enkel opzicht op Jennifer Aniston. Ik heb het gevoel dat ik nu precies ben waar ik hoor te zijn. Ik heb geen spijt. Ik ben niet teleurgesteld. Ik ben juist heel gelukkig."

(Naakt)cover
De actrice vierde onlangs haar veertigste verjaardag, al is daar helemaal niets te zien. Jen toonde trots haar (bijna) naakte 40+ lichaam op de cover van GQ. En in dat interview legt ze nog een keer uit dat ze geen diva is, ook wel eens een hamburger eet en niet depressief is omdat er nu geen man in haar leven is. "Het gaat goed met me. Dat moeten de mensen weten."

CBS
De Amerikaanse zender CBS is het daar helemaal mee eens. De zender maakte ter ere van Jen's veertigste verjaardag een reportage waarmee ze de jarige actrice eens goed in het zonnetje zetten.


Extra:
-->
Meer achtergrondverhalen vind je hier: Achtergrond.
--> Meer nationaal en internationaal entertainmentnieuws vind je hier: TV Nieuws.

Reageren