Jensen definitief terug op de buis

Het gerucht ging al een tijdje, maar nu is het dan ook echt officieel bekendgemaakt: Robert Jensen keert terug op televisie met zijn beruchte talkshow Jensen!. Vanaf donderdag 12 november zijn de presentator én Jan Papparazzi weer te zien bij RTL 5.

Dat maakte RTL Nederland dinsdagmiddag in een persbericht bekend. Het gaat om een contract van meerdere jaren, dus de komende seizoenen kan Robert wel weer even vooruit. Jensen zal een van de programma's zijn waar de talkshowhost en voormalige dj zich mee bezig gaat houden.

Voorproefje
De eerstvolgende nieuwe reeks van Jensen zal in 2010 te zien zijn, maar in november krijgen we alvast een voorproefje met vier afleveringen van de talkshow. Groot verschil met voorgaande jaren is dat het programma voortaan nog maar één keer per week te zien zal zijn (en dus niet meer iedere werkdag).

Wereldreiziger
Robert zelf kijkt er in ieder geval naar uit om terug te keren op de buis. "Na meerdere malen de wereld rond te zijn gereisd, is het altijd fijn om thuis te komen", aldus de presentator. "Ik heb er erg veel zin in om de komende jaren weer leuke en opvallende televisie te maken bij RTL."

Reageren