Jensen houdt van Katja en Birgit

Het zal weinigen ontgaan zijn: Birgit Schuurman, zus van Katja, deed enige tijd geleden pittige uitspraken over Robert Jensen. De talkshowpresentator op zijn beurt heeft echter géén idee waar al die wrok vandaan komt.

Birgit zei eerder deze week bij TMF: "Ik zou het niet erg vinden als ik zijn overlijdensbericht zou lezen."

Familie
Ze nuanceerde die uitspraak wel: ze was, zo legde ze uit, vooral negatief over Robert omdat hij zich in zijn show heel negatief had uitgelaten over zus Katja. "Hij is ooit heel negatief over mijn zus geweest. En dat moet je niet doen, aan mijn familie zitten."

Excuses?
Toch werd haar boude uitspraak werd breed opgepakt door de media, en het duurde dan ook niet lang voor Birgit haar verontschuldigingen aanbood.

Robert blijkt niet onder de indruk van die excuses. "Je zegt blij te zijn met de dood van een ander mens! Oh... mevrouw moet toch nog even haar punt maken?? Waar komt die arrogantie toch vandaan? Je hoeft me niet leuk te vinden. ECHT NIET! Kijk gewoon niet, dombo."

Leuk
De talkshowhost laat ook weten dat hij helemaal geen hekel heeft aan Katja Schuurman. Hij schrijft verder: "Daarbij zou ik graag nog van haar willen horen wat dan zo verschrikkelijk is dat ik gezegd zou hebben over Katja. Ik vind Katja juist leuk en elke keer dat ik haar gesproken heb was het gewoon een goede klik..."

Reageren