Jensen terug of niet?

De omstreden talkshow van voormalig radio-dj Robert Jensen komt volgens insiders toch terug op RTL 5. Over enkele maanden zou het programma al weer te zien moeten zijn. Dat hebben althans 'bronnen' gemeld aan het weblog zappen.blog. RTL 5 zelf ontkent.

Volgens zappen, die de bronnen niet prijsgeeft, zou de terugkeer van Jensen ook de reden zijn waarom de zender nu op zondagavond nog compilaties uitzendt van eerdere uitzendingen van de talkshow.

Vervolg
Eerder werd het programma Jensen geschrapt en werd er gesproken van een adempauze. Presentator Jensen was het daar toen niet helemaal mee eens en probeerde zijn programma op andere manieren te continueren. Nu opeens RTL 5 volgens zappen.blog weer om de hoek komt kijken, lijkt het er dus op dat hij die andere manieren niet gevonden heeft.

RTL Nederland weet echter van niks. Woordvoerder Tamara de Kruijff is duidelijk: "Het is niet waar. Jensen komt zeker niet terug bij RTL 5", waarmee voor haar de kous af si.

Dus wie nu de waarheid spreekt? Televizier.nl houdt je op de hoogte.

Extra
- Een fragmentje Robert Jensen

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.


- Er wordt ook op het forum over Jensen gepraat >>
- Lees nog veel meer artikelen op Televizier.nl >>

Reageer:
Moet Jensen terug op tv? Wat vind jij?

Reageren