Jensen weg bij RTL

Jarenlang was Jensen! de vaste latenight talkshow van RTL 5. Maar de tijd van Robert Jensen en zijn beruchte rode bank bij de zender zijn voorgoed voorbij.

Getipt door Pascalita, Bubla en Tica.

Er was nog even sprake van dat Jensen! wellicht in het voorjaar van 2009 zou terugkeren, maar dat zit er dus niet in. RTL-topman Bert Habets was gisteren in een interview met de Volkskrant heel duidelijk over het vertek van Robert: "We zijn vorig jaar goed uit elkaar gegaan. Ik heb hem sindsdien niet meer gesproken."

Jan Paparazzi
Het de vraag wat Robert nu gaat doen. Misschien staan andere omroepen wel te springen om zijn talkshow, maar volgens de voormalige sidekick Jan Paparazzi werkt de ex-talkshowhost wel degelijk aan een terugkeer. "Binnen een paar weken wordt alles duidelijk", zei hij desgevraagd geheimzinnig in een interview op 3FM.

Radio
Jan Paparazzi was in het laatste seizoen van Jensen! al niet meer te zien. Hij werkte het afgelopen jaar voor Radio Veronica. Volgens Jan heeft Robert sinds zijn gedwongen stop hard aan zijn nieuwe project gewerkt. Voor radio of televisie? Dat blijft voorlopig de vraag, want zowel Jan als Robert houdt daarover de lippen stijf op elkaar...

Reageren