Jeremy Clarkson ontkent affaire

Jeremy Clarkson heeft gereageerd op het verhaal dat hij zijn vrouw Frances zou bedriegen met Philippa Sage, een collega van Top Gear. Maar de 50-jarige presentator, die al achttien jaar getrouwd is en vroeger bekende schuinsmarcheerders hard veroordeelde in zijn columns, ontkent dat er iets aan de hand is. 

Jeremy schijnt erg om het verhaal te hebben gelachen. "Ik ben verbaasd te horen dat ik de nieuwe Tiger Woods ben. Geen zorgen, klopt niks van!", smste hij zijn moeder vanaf zijn vakantieadres op Barbados, waar hij op dit moment verblijft met zijn vrouw en drie kinderen.

Gezoend

De geruchten over een affaire tussen Jeremy en Philippa ontstonden toen de twee tijdens de World Tour van Top Gear herhaaldelijk samen werden gespot.

Naar verluidt hebben ze zelfs in de nabijheid van collega's gezoend. Maar de geheime verhouding wordt nu door beiden glashard ontkend. Al eerder liet Philippa van zich horen in de Britse media: "Wat een onzin. Jeremy en zijn vrienden en werken al jaren samen."

Ontkrachten

Nu vindt Jeremy het ook nodig om de geruchten te ontkrachten. Vanaf Barbados laat hij weten dat het verhaal compleet uit de lucht is gegrepen. "Ik ben regelmatig te vinden in hotelkamers van collega's. Dat is echt niet ongebruikelijk bij ons."

Of Jeremy nu wel of niet is vreemdgegaan, we weten het niet, maar wij denken dat co-presentatoren Richard Hammond en James May wel raad weten met dit nieuws. Dit verhaal gaat Jeremy nog jáááren achtervolgen in Top Gear.

Lees ook: Gaat Jeremy Clarkson vreemd?

Reageren