Jeroen Krabbé In Therapie

18 Mei 2011 12:43 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De cast van In therapie was vorig jaar al indrukwekkend; voor het tweede seizoen van de serie heeft de NCRV nog meer grote namen weten te strikken. Nieuwste aanwinst is niemand minder dan Jeroen Krabbé.

Jeroen zal in de serie te zien zijn als cliënt Wouter; een man van de oude stempel die er als CEO van een groot chemisch concern aan gewend is geraakt bovenaan de voedselketen te staan.

Depressie
Maar als Wouter na een grote misstap zijn baan verliest, voelt hij langzaam maar zeker de grond onder zich vandaan glijden. Zijn teleurstelling en schaamte zijn zo groot dat hij dreigt weg te zinken in een depressie. De verwarring wordt versterkt wanneer zijn dochter hem met een onthulling confronteert. Tijdens de therapie bij Jonathan (Peter Blok) zal blijken of hij kan accepteren dat hij over vele zaken in het leven eigenlijk geen controle heeft. 

Vuurwerk
Regisseur/producent Alain de Levita is enthousiast over de nieuwste toevoeging aan de cast. "Het is lang geleden dat Jeroen Krabbé te zien was in een dragende rol in een Nederlandse dramaserie. Hij is een grote fan van de serie en zei meteen ja toen ik hem vroeg voor deze rol. In de serie speelt hij een ijdele CEO met angstklachten, dus dat belooft vuurwerk."
 
Monic Hendrickx
Naast Jeroen Krabbé zijn in het tweede seizoen van In Therapie onder anderen Monic Hendrickx, Jacob Derwig en Jamie Grant te zien.

 

Meer over