Jeroen van der Boom naar SBS 6

Het RTL-programma The Voice Of Holland scoort weer een - indirect - succesje: Jeroen van der Boom krijgt een tv-carrière. Bij SBS 6, nota bene...

De zanger neemt vanaf maart definitief het programma Weekend Miljonairs voor zijn rekening. 

Het nieuws over de mogelijke overstap van Van der Boom lekte enige tijd geleden al uit, maar was toen nog niet zeker. Nu wel, want Jeroen tekende woensdagmiddag zijn contract. Dat is welgeteld zes maanden nadat zijn tv-carrière begon als jurylid bij The Voice Of Holland. 

Prettig
"Het voelt heel goed. Ik heb er lang over na mogen denken, maar het voelt heel prettig", zo zei de presentator tegen SBS Shownieuws. 

Vanaf 12 maart zal hij dus te zien zijn als opvolger van Robert ten Brink, en voortaan de indringende blik en moeilijke vragen voorlezen aan de wannabe-miljonairs. 

RTL - SBS
Voor wie overigens in de war is: Weekend Miljonairs begon ooit bij SBS 6, maar verhuisde na enkele jaren naar RTL. Presentator Robert ten Brink verhuisde destijds mee. Toen sponsor Lotto zich terugtrok, schrapte RTL het programma en kreeg Ten Brink andere programma's te doen. Nu is het format dus echter weer terug bij SBS, maar zónder Robert ten Brink.  

Danny
Jeroen is 12 maart trouwens meteen in goed gezelschap, want die avond gaat er nóg een zanger beginnen aan een tv-carrière: Danny de Munk begint die avond met zijn nieuwe SBS-programma The Sing-Off.

Reageren